Transport, opslag en logistiek


Warehousing door Eurosped

Transport, opslag en logistiek

Eurosped is zeer ervaren in het verzorgen van logistieke werkzaamheden ten behoeve van nationale, internationale en intercontinentale opdrachtgevers.

Eurosped beperkt zich niet alleen tot professionele opslag en handling van goederen, maar heeft zich, op verzoek van haar klanten, verder ontwikkeld tot een logistiek dienstverlener, welke een volledig geïntergreerd dienstenpakket kan aanbieden; Value Added Logistics.

Onze service

De logistieke en administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerde en vakkundige medewerkers en vinden plaats in modern geoutilleerde magazijnen. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever worden, naast de gebruikelijke inslag, opslag en uitslag, de volgende werkzaamheden verricht:

  • Pick & pack activiteiten;
  • Kwaliteitscontrole;
  • Assemblage;
  • Etikettering & labelling;
  • Geautomatiseerde orderadministratie;
  • Geautomatiseerd voorraadbeheer;
  • Facturatie

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993

Kwaliteit als vertrekpunt met ISO certificering

Eurosped is sinds 1995 ISO-gecertificeerd volgens de meest recente norm, waardoor we beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem dat ons helpt bij het behalen van onze doelen op dit gebied. Bovendien kunnen we hiermee garanderen dat onze producten en diensten aan uw eisen en die van de wet voldoen.

Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
OF Neem contact op