Vacature financieel administratief medewerker

Vacature financieel administratief medewerker

Vacature financieel administratief medewerker

Functieprofiel

Als financieel administratief medewerker bij Eurosped ben jij de spin in het financiële web. Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat onze klanten de juiste facturen ontvangen, betalingen worden gedaan, inkoopfacturen worden gecontroleerd en dat alle administratie hier van op orde is.

In de functie van financieel administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de financiële afwikkeling van al onze verkopen en inkopen. Je verwerkt alle facturen in onze systemen en lost problemen zoals schades en wanbetalingen op.

Samen met je vier andere administratieve collega’s zorgen jullie er voor dat alle financiële afwikkeling meer dan in orde is. Daarnaast overleg je veel met je collega’s van de afdelingen planning en verkoop, aangezien alles bij Eurosped maatwerk is. Het is dus van belang dat je een echte teamplayer bent en nauwkeurig werkt zodat er geen fouten in de administratie komen.

Wij vragen

Minimaal een MBO-4 opleiding
Aantoonbare relevante werkervaring
Goede beheersing van Microsoft Office
In staat om goed overzicht te houden en onder druk te werken
Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (woord en geschrift)
Kennis van de Engelse en Duitse taal zijn een absolute pré

Type: punctueel, nauwkeurig, teamplayer, analytisch en oplossingsgericht

Wij bieden

Een uitdagende en veelzijdige functie waarbij jij je financiële talent in kan zetten
Een prettige werksfeer in een dynamische en veranderende werkomgeving
Ontwikkelmogelijkheden binnen jouw functie en binnen Eurosped
Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsomschrijving

Sinds de oprichting in 1993, heeft Eurosped vanuit Oldenzaal naam gemaakt in de internationale transport- & expeditie branche. Een stabiele en gerenommeerde onderneming met een duidelijke visie “ Work together, win together” en transparante werkwijzen. Eurosped profileert zich als een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in (inter-) nationale transport en logistiek, professionele opslag en handling van goederen.

Het ervaren en enthousiaste Eurosped team is dienstverlenend ingesteld en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van transportopdrachten, zowel douane goederen als vrije goederen. Eurosped organiseert fijnmazige distributie van pakketjes, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, complete trailerladingen, wegtransport, luchttransport, vervoer per spoor of zeevrachtzendingen.

Geïnteresseerd?

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 1 juli 2022. Wij streven ernaar om de procedure in juli 2022 af te ronden.

Let op: Er is geen planning van toepassing binnen dit wervingsproces. Indien geïnteresseerden zich kandidaat stellen, zullen bij geschiktheid de gesprekken gevoerd worden en kan de procedure dus eerder afgerond worden.

Neem voor meer informatie contact op met Anoek Schnieder.

t: 0541 - 532222
e: Anoek@eurosped.nl

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
OF Offerte aanvragen