Transport Slowakije


Dagelijks transport van en naar Slowakije

Van Bratislava to Kosice, van Presov naar Nitra

Op zoek naar een betrouwbare partner voor vrachtvervoer naar Slowakije? Denk dan aan Eurosped. Eurosped is dé specialist op het gebied van internationaal transport. Dagelijks vervoeren wij wereldwijd vele pakketten en pallets, waaronder naar Slowakije.

Eurosped: Top in Transport naar Slowakije en terug

Sinds de oprichting in 1993 heeft Eurosped naam gemaakt in de internationale transportbranche. Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in transport. Zowel voor transport van Nederland naar Slowakije toe, als transport vanuit Slowakije naar Nederland staan wij graag voor jouw bedrijf klaar.

Slowakije postcodes / regio's Duur Vertrek
Alle postcodes 72 - 96 uur Dagelijks

Voor elk transport naar Slowakije de juiste oplossing!

Verschillende mogelijkheden voor transport naar Slowakije. Of het nu gaat om een complexe distributie van pakketten, vervoer van palletzendingen, deelzendingen of complete trailerladingen, wij bieden altijd een passende en concurrerende oplossing voor jouw bedrijf. Lees hieronder meer over onze vervoersmogelijkheden die wij te bieden hebben:

  • Pakketdistributie & Express zendingen
  • Palletvervoer
  • Groupagetransport en deelladingen
  • Complete trailerladingen

Onze medewerkers denken uiteraard graag met je mee, welke transportmethode het meest geschikt is voor jouw transport vraagstuk.

Tip: doe ook de Transport Scan en ontdek hoe en hoeveel jij kunt besparen op je transport naar Slowakije.

Groupage Slowakije: voor deelpartijen en kleine zendingen

Wil je voor jouw bedrijf een kleine partij goederen van Nederland naar Slowakije transporteren? Ook daarvoor ben je bij Eurosped aan het juiste adres. Wij regelen het transport naar Slowakije dan via groupage transport. Door meerdere, verschillende deelpartijen naar Slowakije samen te voegen, kunnen we efficiënt zendingen versturen. Zo besparen wij brandstofkosten en blijven de kosten voor transport naar Slowakije laag. Uiteraard is groupage transport van Slowakije naar Nederland ook mogelijk!

Regel uw vrachtvervoer naar Slowakije in Easy Shipper / Cargo Office

Met ons nieuwe platform Easy Shipper kun je als ondernemer eenvoudig wereldwijd pakketten en express-zendingen naar Slowakije sturen. Voor al uw andere zendingen kunt u gebruik maken van ons platform CargoOffice. In combinatie met de persoonlijke band die je als klant met de contactpersoon binnen de Eurosped-organisatie kunt opbouwen en de expertise van onze Eurosped-medewerkers, krijg je als klant het beste van twee werelden: een top ICT-oplossing én een vaste contactpersoon die dagelijks alle transport naar Slowakije begeleidt! Maak gelijk een account aan.

Koerier naar Slowakije nodig? Neem contact op!

Wil je meer informatie over transport naar Slowakije? Neem dan contact met ons op. Ons ervaren en enthousiaste Eurosped-team staat graag voor je klaar en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van jouw transportopdrachten naar Slowakije.

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
OF Offerte aanvragen