Transport Oekraïne


Transport van en naar Oekraïne

Van Kiev tot Charkov, van Odessa tot Donetsk

Op zoek naar een betrouwbare partner voor vrachtvervoer naar Oekraïne? Denk dan aan Eurosped. Eurosped is dé specialist op het gebied van internationaal transport. Dagelijks vervoeren wij wereldwijd vele pakketten en pallets, waaronder naar Oekraïne.

Eurosped: Top in Transport naar Oekraïne en terug

Sinds de oprichting in 1993 heeft Eurosped naam gemaakt in de internationale transportbranche. Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in transport. Zowel voor transport van Nederland naar Oekraïne toe, als transport vanuit Oekraïne naar Nederland staan wij graag voor jouw bedrijf klaar.

Oekraïne postcodes / regio's Duur Vertrek
Alle postcodes 72 - 168 uur Wekelijks

Voor elk transport naar Oekraïne de juiste oplossing!

Verschillende mogelijkheden voor transport naar Oekraïne. Of het nu gaat om een complexe distributie van pakketten, vervoer van palletzendingen, deelzendingen of complete trailerladingen, wij bieden altijd een passende en concurrerende oplossing voor jouw bedrijf. Lees hieronder meer over onze vervoersmogelijkheden die wij te bieden hebben:

 

  • Pakketdistributie & Express zendingen
  • Palletvervoer
  • Groupagetransport en deelladingen
  • Complete trailerladingen

Onze medewerkers denken uiteraard graag met je mee, welke transportmethode het meest geschikt is voor jouw transport vraagstuk.

Tip: doe ook de Transport Scan en ontdek hoe en hoeveel jij kunt besparen op je transport naar Oekraïne.

Groupage Oekraïne: voor deelpartijen en kleine zendingen

Wil je voor jouw bedrijf een kleine partij goederen van Nederland naar Oekraïne transporteren? Ook daarvoor ben je bij Eurosped aan het juiste adres. Wij regelen het transport naar Oekraïne dan via groupage transport. Door meerdere, verschillende deelpartijen naar Oekraïne samen te voegen, kunnen we efficiënt zendingen versturen. Zo besparen wij brandstofkosten en blijven de kosten voor transport naar Oekraïne laag. Uiteraard is groupage transport van Oekraïne naar Nederland ook mogelijk!

Pakketten en expresszendingen Oekraïne

Wilt u een pakket en/of expresszending versturen binnen Nederland of naar Oekraïne? Dan bent u hier bij Eurosped aan het juiste adres, want dankzij de samenwerking met onze betrouwbare partners beschikken wij over een uitgebreid lijn- en distributienetwerk dat een fijnmazige levering garandeert. Snel en correct geleverd Wij bieden u dagelijkse afhaalmogelijkheden, hoge vertrekfrequenties en korte transittijden, zodat uw pakketten altijd goed en snel op hun eindbestemming aankomen.

Regel uw vrachtvervoer naar Oekraïne in Easy Shipper / Cargo Office

Met ons nieuwe platform Easy Shipper kun je als ondernemer eenvoudig wereldwijd pakketten en express-zendingen naar Oekraïne sturen. Voor al uw andere zendingen kunt u gebruik maken van ons platform CargoOffice. In combinatie met de persoonlijke band die je als klant met de contactpersoon binnen de Eurosped-organisatie kunt opbouwen en de expertise van onze Eurosped-medewerkers, krijg je als klant het beste van twee werelden: een top ICT-oplossing én een vaste contactpersoon die dagelijks alle transport naar Oekraïne begeleidt! Maak gelijk een account aan.

Pallettransport Oekraïne

Eurosped is ook gespecialiseerd in het pallettransport binnen Nederland en naar Oekraïne. Wij raden het vervoer van goederen op pallets aan, vooral wanneer:

  • Uw zending meer dan 70 kilo weegt,
  • U meerdere pakketten naar één adres wilt verzenden;
  • U fragiele producten wilt verzenden.

Pallettransport maakt de verzending van uw goederen in het algemeen efficiënter, aangezien sneller laden en lossen en gelijktijdige aflevering mogelijk zijn. Bovendien kunt u kosten besparen op grote orders en kan de CO2-uitstoot aanzienlijk worden verminderd door leveringen te bundelen. Met behulp van ons gebruikersvriendelijke CargoOffice boekingsplatform kunt u daarnaast uw zending op elk gewenst moment volledig volgen, van boeking tot transport tot aflevering.

Koerier naar Oekraïne nodig? Neem contact op!

Wil je meer informatie over transport naar Oekraïne? Neem dan contact met ons op. Ons ervaren en enthousiaste Eurosped-team staat graag voor je klaar en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van jouw transportopdrachten naar Oekraïne.

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
OF Offerte aanvragen