Transport Noord-Europa


Transport en logistiek door Noord-Europa

25 Jaar ervaring

Sind de oprichting in 1993 heeft Eurosped een groot netwerk opgebouwd met daarin gerenommeerde partners voor al uw transporten van en naar Noord-Europa. Eurosped onderhoud daarbij lijndiensten voor zowel pakketjes, alsook stukgoed- en palletzendingen. De combinatie van dagelijkse afhaalmogelijkheden, hoge vertrek-frequenties en korte looptijden maken Eurosped ook dé partner voor de distributie van uw goederen van en naar Noord-Europa.

Onze opdrachtgevers variëren van éénpitters tot webwinkels en van groot-mkb tot multinationals. Ook de branches die we bedienen zijn zeer divers, w.o. retail, home & living, kleding en accessoires, pharmacie, chemie en agribusiness. De opdrachtgevers hebben allen een vaste contactpersoon wie al uw zendingen begeleidt, waaronder uw transport van en naar Noord-Europa.

Uw orders voor Noord-Europa kunt u gemakkelijk en snel online boeken in ons online-bookingsportaal. Vanuit dit portaal genereert u labels en CMR's, en kunt u uw zendingen volgen via track & trace!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993

Kwaliteit als vertrekpunt met ISO certificering

Medio maart 1994 werd begonnen met het ontwikkelen van een kwaliteitszorgsysteem, conform de ISO 9002-norm. Vanaf maart 2005 is Eurosped officieel ISO-gecertificeerd. Sinds april 2019 is Eurosped gecertificeerd conform de norm 9001:2015. Inmiddels is het kwaliteitszorgsysteem uitgegroeid tot een belangrijk hulpmiddel en meetinstrument voor de Eurosped-organisatie.

Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
OF Neem contact op