Transport Europa


Transport en logistiek door Europa

Waarheen wilt u transporteren?

Op álle Europese landen worden in samenwerking met gerenommeerde partners lijndiensten onderhouden voor de distributie van zowel pakketjes, alsook stukgoed- en palletzendingen. De combinatie van dagelijkse afhaalmogelijkheden, hoge vertrek-frequenties en korte looptijden maken Eurosped tot een echte specialist in fijnmazige distributie door geheel Europa. Uiteraard is Eurosped ook dé partner voor de distributie van uw goederen binnen Nederland.

Daarnaast verzorgt en begeleidt Eurosped nationale- en internationale expeditie van deelladingen en complete trailer- en containerladingen door geheel Europa en daarbuiten.

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993

Kwaliteit als vertrekpunt met ISO certificering

Medio maart 1994 werd begonnen met het ontwikkelen van een kwaliteitszorgsysteem, conform de ISO 9002-norm. Vanaf maart 2005 is Eurosped officieel ISO-gecertificeerd. Sinds april 2019 is Eurosped gecertificeerd conform de norm 9001:2015. Inmiddels is het kwaliteitszorgsysteem uitgegroeid tot een belangrijk hulpmiddel en meetinstrument voor de Eurosped-organisatie.

Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
OF Neem contact op