Palletvervoer


Verzendingen van pallets

Palletvervoer

Wilt u binnen Nederland of internationaal pallets verzenden? Eurosped regelt het graag voor u. Dagelijks verzorgen wij pallettransport over de gehele wereld. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het verzenden van pakketten, stukgoed, deelpartijen en complete trailerladingen.

Eurosped: top in pallettransport

Eurosped is uw partner in de transportbranche, zowel binnen Nederland als internationaal. Wij onderhouden lijndiensten op álle Europese landen voor de distributie van zowel pakketten en stukgoed als palletvervoer. Dit transport regelen wij in samenwerking met onze gerenommeerde en betrouwbare partners. De combinatie van dagelijkse afhaalmogelijkheden, hoge vertrek-frequenties en korte looptijden maken Eurosped tot een echte specialist in het verzenden van zowel palletzendingen, als pakketdistributie, stukgoed, deelpartijen en complete trailerladingen.

Wanneer kiezen voor palletvervoer?

Het transporteren van goederen op een pallet is veelal interessant voor u:

  • Wanneer uw zending meer dan 70 kilogram weegt;
  • Óf wanneer u meerdere pakketten naar eenzelfde adres wilt verzenden;
  • Óf wanneer u kwetsbare producten wilt vervoeren.

Binnen Europa wordt vooral gebruik gemaakt van een europallet (EUR-pallet) of euroformaat-pallets. De europallet of pallet met euroformaat, kent de volgende afmetingen: 120x80 cm. Daarnaast worden producten, indien de verpakkingseenheden erom vragen, vaak op zogeheten blokpallets geladen. Blokpallets hebben de standaardmaat 120x100 cm.

Voordelen pallet transport

Het transporteren van palletzendingen door Eurosped biedt verschillende voordelen:

Kostenbesparing bij grote orders;

  • Sneller laden en lossen;
  • Minder CO2 uitstoot;
  • Gelijktijdige levering van meerdere kartons/verpakkingseenheden;
  • Minder kans op schade.

Mogelijkheden palletvervoer

Eurosped biedt verschillende transportmogelijkheden. Zo kunt u uw palletzending transporteren door middel van wegtransport, zeevracht of luchtvracht. Dankzij ons wereldwijde netwerk van gerenommeerde en betrouwbare partners, kunnen wij voor elke zending de meest efficiënte oplossing bieden. Wij denken graag met u mee welke transportmodaliteit voor uw palletzending het meest geschikt is.

Kosten besparen met pallettransport?

Heeft u onze transportscan al eens gedaan? Onze ervaring leert, dat de transportscan u een forse besparing op uw transportkosten kan opleveren! Door middel van deze scan inventariseren wij samen met u zowel uw binnenkomende als uitgaande goederenstromen en onderzoeken wij hoe u kunt besparen op uw actuele transportkosten, zonder daarbij concessies te doen aan de betrouwbaarheid van onze dienstverlening én zonder uw specifieke wensen uit het oog te verliezen.

Uw palletzending boeken en volgen

Voor het versturen van palletzendingen kunt u gratis gebruik maken van ons zeer gebruiksvriendelijke boekingsplatform CargoOffice. In één handeling is uw zending geboekt, en zijn adreslabels, verzendlijsten en CMR-vrachtbrieven geproduceerd. Daarnaast informeert CargoOffice u over zowel de verwachte afleveringsdata als de definitieve leveringsgegevens; zo kunt u iedere zending op de voet volgen! Het ervaren en enthousiaste Eurosped-team staat altijd voor u klaar en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van uw transportopdrachten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over palletvervoer of onze andere transportmogelijkheden? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Neem direct contact op!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
OF Neem contact op