Pakketten en express zendingen


Pakketten en express zendingen

Pakketten en express zendingen

Wilt u pakketten of express-zendingen versturen? Dan zit u goed bij Eurosped! Ook voor palletzendingen, en het verzenden van deelpartijen en complete trailerladingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u graag de juiste transportoplossing voor uw bedrijf.

Eurosped: uw partner in transport

Eurosped is u graag van dienst voor het vervoer van uw pakketten binnen Nederland en internationaal. In samenwerking met onze gerenommeerde en betrouwbare partners onderhouden wij lijndiensten op álle Europese landen voor de distributie van pakketten en express zendingen. De combinatie van dagelijkse afhaalmogelijkheden, de hoge vertrek-frequenties en korte looptijden maakt Eurosped tot een specialist in fijnmazige distributie van uw pakketten door geheel Europa.

easy-shipper

EASYSHIPPER: hét platform voor pakketvervoer

Dankzij ons nieuwe platform EASYSHIPPER kunt u als ondernemer nóg sneller en gemakkelijker wereldwijd pakketten en express-zendingen versturen naar zowel bedrijven als consumenten.

Gecombineerd met de persoonlijke band die u als klant met uw Eurosped-contactpersoon kunt opbouwen en de expertise van onze medewerkers, krijgt u als klant het beste van twee werelden:

  1. Een top ICT-oplossing
  2. Een vast contactpersoon die dagelijks al uw zendingen begeleidt!

Ontdek de voordelen van EASYSHIPPER

EASYSHIPPER biedt een unieke combinatie van zeer complete verzendsoftware, en een persoonlijke touch! Neem alvast een voorproefje op de mogelijkheden van EASYSHIPPER:

  • Met EASYSHIPPER kunt u uw processen optimaliseren. Daarmee gaat u gegarandeerd tijd en geld besparen.
  • U kunt meeliften op de contracten die EASYSHIPPER met meerdere vervoerders heeft afgesloten.
  • Heeft u een contract met een ander transportbedrijf, maar zou u toch graag gebruik willen maken van ons handige platform? Dat kan zeker! Binnen EASYSHIPPER kunt u namelijk ook zendingen van andere carriers toevoegen.
  • EASYSHIPPER zorgt ervoor dat de consument altijd op de hoogte wordt gehouden over het moment van aanlevering, en dat met uw branding!
  • Het koppelen van uw webwinkel(s) met EASYSHIPPER is binnen enkele minuten geregeld. Naast de bekende partijen, zoals WOOCommerce, Exact Online, Shopify, opencart, eBay en Magento, waarmee we uw webshop standaard koppelen, kunnen we met iedere andere webshop-software, WMS- of ERP-systeem koppelingen realiseren.
  • Onze persoonlijke vaste contactpersoon begeleidt iedere order, en staat altijd met raad en daad voor u klaar.

Interesse in EASYSHIPPER?

Wilt u ook gebruikmaken van EASYSHIPPER voor het versturen van uw pakketten en express-zendingen? Vraag dan direct een account aan door te mailen naar worldwide@easy-shipper.com of te bellen naar Marc Kamphuis.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van EASYSHIPPER of wilt u meer weten over het verzenden van pakketten en express zendingen? Onze ervaren en enthousiaste medewerk(st)ers helpen u graag. Neem gelijk contact op voor meer informatie.

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
OF Neem contact op