Historie


Geschiedenis van Eurosped

Historie

Sinds de oprichting in 1993, heeft Eurosped vanuit haar vestigingsplaats, de historische Hanzestad Oldenzaal, ook wel “de glimlach van Twente” genoemd, naam gemaakt in de internationale transport- & expeditiebranche.

Eurosped profileert zich als een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in (inter-) nationale transport en logistiek.

Het ervaren en enthousiaste Eurosped-team staat altijd voor u klaar en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van uw transportopdrachten. Ongeacht of het fijnmazige distributie van pakketjes, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, complete trailerladingen, wegtransport, luchttransport, vervoer per spoor of zeevrachtzendingen betreft: Eurosped biedt u passende en concurrerende oplossingen en dat internationaal!

Eurosped : “ Work together, win together”

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
OF Neem contact op