Goed voorbereid op de piekperiode?

Goed voorbereid op de piekperiode?

Goed voorbereid op de piekperiode?

De laatste periode van dit jaar is weer in aantocht met daarin natuurlijk black friday, Sinterklaas, Kerst en oud & nieuw, in deze periode neemt natuurlijk ook de drukte in de transport weer toe!

Via deze weg willen wij jullie dan ook vast voorbereiden op de komende seizoenspiek.

Wij houden tijdens deze seizoenspiek alle (eventuele) aangepaste levertijden in de gaten en reageren hier proactief op zodat onze klanten zich volledig kunnen focussen op hun kerntaken.

Ben jij goed voorbereid?

  • Geef extra volumes op tijd door. Verwacht je extra veel volume? Houd je contactpersoon goed op de hoogte zodat wij kunnen inspelen op de extra volumes.
  • Communiceer realistische bezorgtijden. Het managen van verwachtingen van jouw klanten is tijdens de piekperiode nog belangrijker.
  • Een sterke verpakking en de juiste afmetingen zijn altijd belangrijk. Door aandacht te besteden aan de juiste verpakking help je de pakketten succesvol op bestemming te krijgen.
  • Met onze Predict service kunnen jouw klanten tot een half uur voor levering hun bezorging wijzigen .Zorg ervoor dat uw klanten precies weten wanneer de chauffeur voor de deur staat. Met de Predict service laten we uw klanten op de dag van bezorging op het uur nauwkeurig weten wanneer het pakket bezorgd wordt.
  • Door middel van de Predict notificaties zijn uw klanten precies op de hoogte van de levering van hun pakket. Zorg er dus voor dat u de e-mailadressen of telefoonnummers aan ons doorgeeft zodat wij jouw klanten goed kunnen informeren.

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
Verplicht veld.
OF Offerte aanvragen