Groupage & deelladingen


Zending transporteren

Groupage & deelladingen

Wilt u binnen Nederland of internationaal grotere zendingen laten vervoeren? Eurosped regelt het graag voor u. Dagelijks transporteren wij vele groupage- en deelpartijen over de hele wereld. Tegelijkertijd bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het verzenden van zowel pakketjes als stukgoed.

Eurosped: specialist in vervoer van groupage & deelpartijen

Eurosped is uw partner voor het vervoeren van uw groupage en deelladingen binnen Nederland. Daarnaast rijden wij dagelijks rechtstreeks op álle Europese landen. Dit doen wij in samenwerking met een aantal landenspecialisten, vaak familiebedrijven. De combinatie van dagelijkse afhaalmogelijkheden, de hoge vertrek-frequenties en korte looptijden maakt Eurosped tot een echte specialist in het transporteren van groupage en deelladingen door geheel Europa.

Efficiënt en veilig vervoeren van uw groupage en deelladingen

Is snelheid belangrijk voor u? Maak dan gebruik van de diensten die Eurosped u kan bieden!

Vanwege het grote aantal groupagezendingen en deelpartijen dat wij dagelijks voor onze opdrachtgevers vervoeren, kunnen wij uw groupagezending of deelpartij vrijwel altijd combineren met andere zendingen die naar eenzelfde regio of bestemming moeten worden vervoerd. Deze zendingen worden dan niet of maximaal één keer overgeladen, waardoor de kans op beschadiging of vertraging werkelijk nihil is.

Bespaar kosten met onze handige planningstool

Het vervoeren van groupage en deelladingen is een specialisme, dat flexibiliteit en planningsvaardigheden vereist; kwaliteiten die de Eurosped-medewerk(st)ers uiteraard bezitten. Met behulp van onze zelf ontwikkelde planningstool OEPS! (Optimal & Efficient Planning Software) - waarmee verschillende zendingen optimaal gecombineerd worden - weet Eurosped de kortste en meest efficiënte transportroutes naar laad- en afleveradressen te berekenen. Hiermee realiseert de Eurosped-planning besparingen op zowel loonkosten, brandstofkosten als tolheffingen, waardoor de tarieven voor transport van uw groupagezendingen en deelladingen zeer concurrerend blijken.

Daarnaast - en dat is ook niet geheel onbelangrijk - kunnen we door deze werkwijze de CO2-uitstoot beperken tot het absolute minimum, waarmee we een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Boek uw groupage en deelladingen eenvoudig online

Nadat u met uw vaste contactpersoon binnen de Eurosped-organisatie alle voorwaarden, zoals laad- en afleveringsdata bent overeengekomen, kunt u uw transportopdracht eenvoudig online boeken door gebruik te maken van onze zeer gebruiksvriendelijke online-bookingtool Cargo Office. In één handeling is uw zending geboekt, en zijn adreslabels, verzendlijsten en/of CMR-vrachtbrieven geproduceerd. Het ervaren en enthousiaste Eurosped-team staat altijd voor u klaar, en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van uw transportopdrachten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het transporteren van deelladingen? Onze medewerkers helpen u graag! Neem direct contact op!

Uw persoonlijke partner in transport & logistiek

Wij zijn een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in nationale en internationale transport en logistiek.

Van pakketdistributie, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, tot complete trailerladingen….wegtransport, luchtvracht, vervoer per spoor of zeevracht:

Eurosped garandeert een optimale en persoonlijke begeleiding van al uw transportopdrachten!

Maak kennis met ons
Vaste contactpersonen
Snel en transparant
Volledige logistieke ontzorging
Sinds 1993
Neem contact op

Vind snel uw logistieke oplossing

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
OF Neem contact op