Nieuws

4 mei 2017

EUROSPED beperkt bereikbaar op vrijdag 26 mei a.s.      Omdat de dag na Hemelvaart door vrijwel door alle bedrijven in Nederland en ons omliggende landen als overbruggings-dag wordt gebruikt, hebben we deze dag gekozen om met het gehele EUROSPED-team op stap gaan.                                                           Vandaar de we niet bereikbaar zijn op ons vertrouwde telefoonnummer en emailadressen.                                                                                                                         In geval van dringende zaken kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-51066524 of mailen naar j.rodel@eurosped.nl .

 

Maart 2017

Vacature….De economie trekt merkbaar aan, waardoor ook onze werkzaamheden toenemen. Om onze opdrachtgevers ook in de nabije toekomst voldoende aandacht  en daarmee de gewenste service te kunnen blijven verlenen, willen wij ons team uitbreiden. Wij zijn op zoek naar een allround medewerker, die fulltime, naast administratieve werkzaamheden ook de vaste contactpersoon zal worden voor een aantal van onze klanten. Deze combinatie van werkzaamheden staat garant voor een afwisselende baan met verantwoordelijkheid. Wat zijn onze wensen? Vanwege de huidige samenstelling van het EUROSPED-team zijn we op zoek naar een jongeman, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ben jij woonachtig in de regio Oldenzaal, tussen de 19 en 24 jaar en heb jij een opleiding MBO-4 administratie/logistiek afgerond? En ben jij daarnaast de klantvriendelijke en administratief goed onderlegde duizendpoot? Mail dan jouw sollicitatiebrief en cv naar worldwide@eurosped.nl.

31-01-2017

Nieuwe Salesmanager: Erwin in het Veld

Per ingang van woensdag 1 februari 2017, treedt Erwin in het Veld toe tot het EUROSPED-team, en zal, na een gedegen opleiding, de functie bekleden van Salesmanager.  Erwin is een spontane en zeer gemotiveerde jongeman, die na zijn HBO-opleiding Commerciële Economie, met name actief is geweest in de uitzend- en detacheringsbranche; ook daar stond naast zakelijke dienstverlening, het oplossingsgericht denken en schakelen, hoog in het vaandel. Wij denken met Edwin een zeer prettige gesprekspartner in huis te hebben gehaald, die in de toekomst onze (potentiële) opdrachtgevers van het juiste advies zal gaan voorzien, welke onontbeerlijk is om tot een prettige en langdurige samenwerking te kunnen komen.

nieuwe sales manager gaat vandaag van start
18-10-2016

Vacature

EUROSPED is op zoek naar een Accountmanager (new business)… Nieuwsgierig? Kijk voor meer info op www.sterkinbedrijf.nl.

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Mail dan jouw motivatie en cv aan: info@sterkinbedrijf.nl!

17-05-2016

Wegblokkades op Franse wegen

Volgens de Franse vakbonden wordt er deze week actie gevoerd tegen de nieuwe arbeidswetgeving, welke voornamelijk ten koste zou gaan van werknemers. De leider van de vakcentrale CGT, Philippe Martinez, zei op de Franse tv dat het er hard aan toe zal gaan. Wat dit voor onze chauffeurs betekent is vooralsnog onduidelijk. Wel hebben we eerste meldingen van langzaam-aan-acties binnengekregen uit Caen, Marseille, Nantes en Rennes. Vooralsnog hebben deze geen invloed op de levertijden die wij onze opdrachtgevers hebben toegezegd.

Wegblokkades op Franse wegen