Internationaal transport & partnership

Sinds de oprichting in 1993, heeft Eurosped vanuit haar vestigingsplaats, de historische Hanzestad Oldenzaal, ook wel “de glimlach van Twente” genoemd, naam gemaakt in de internationale transport- & expeditiebranche. Eurosped profileert zich als een veelzijdige, creatieve, flexibele en vooral betrouwbare partner in internationaal transport en logistiek.

Het ervaren en enthousiaste Eurosped-team staat altijd voor u klaar en zorgt voor een optimale en persoonlijke begeleiding van uw transportopdrachten. Ongeacht of het fijnmazige distributie van pakketjes, vervoer van palletzendingen, deelpartijen, complete trailerladingen, wegtransport, luchttransport, vervoer per spoor of zeevrachtzendingen betreft: Eurosped biedt u passende en concurrerende oplossingen en dat internationaal!

Value Added Logistics

Eurosped heeft zeer veel expertise in Value Added Logistics activiteiten. Hieronder behoort ook de reconditionnering van textiel/kleding voor gerenommeerde merken. Het spreekt voor zich dat ook de reguliere warehousing voor Eurosped tot de dagelijkse activiteiten behoort.